Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dlaczego Wyjadasz Mi Frytki Batłomiej :) (2750 niezalogowanych)
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
CZESIO !

Biorac pod uwage Twoj spryt i to ze pierwszy mnie rozgryzles ze jestem naciagaczem, to pewnie juz wsyzstko wiesz i przeskanowales siec

Wiele osob gada na nasPolakow, jacy to beznadziejni jestesmy itd, nie mieszkam w Norwegii i nie wiem jak zycie tam wyglada, zyje od 10 lat w Londynie, a te forum, to byla czysta ciekowsc tego jakich ludzi spotkam tutaj.

Najlepiej i najszybciej jest wskazac na kogos palcem i powiedziec to czy tamto - zwlaszcza jak sie samemu nie ma nic do powiedzenia.
Ocenianie innych jest jak ogladanie siebie w lustrze, wiec Czesio - jezeli cos Cie uwiera, napisz na priv, a jezeli nie masz nic do powiedzenia na temat podrozy, to opuisc forum weraz z kolezga Sergiuszem i bedzie super.

Temat to podroze albo praca - PROSTE.
Wypowiedz sie jezeli masz cos do powiedzenia. Masz problem z tytulem, napisz.
"Wole byc zarobiony robote niz wypioczety i bedzie diobrze"

Nie znasz - Nie oceniaj.

czesio.:* napisał:
Eli1234 napisał:
Dzieki za literowke . Po 6 godzinach sleczenia nad ksiazkami wcale mnie ona nie zaskoczyla . No,ale chyba nie to jest glownym watkiem .

taa...nie jest to głównym wątkiem aczkolwiek temat nie jest wcale taki luźny...next step panie Jaworski...chcemy podróżować a nie pracować!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
jaworro napisał:
CZESIO ! Biorac pod uwage Twoj spryt i to ze pierwszy mnie rozgryzles ze jestem naciagaczem, to pewnie juz wsyzstko wiesz i przeskanowales siec
Nie masz co sie tak czesia czepic. Czesio zalozyl dokladnie to, co pradopodobnie zalozyla wiekszosc ludzi czytajacych twoj post. Piszesz teksty, co brzmia jak reklama, a pozniziej obrazasz sie, ze ludzie cie o reklame posadzaja.

Napisales :
Kto z Was - juz teraz chcialby byc w innym miejscu niz jest - robic inne rzeczy - robic to na co mielibyscie ochote a nie to co inni mowia ze ma byc zrobione….?
No bo przeciez wszystko sie schodzi do OPCJI w zyciu ktore mamy - pomysl przez chwile…
Kiedy rano wstajesz - ile masz opcji do wyboru…

Dla mnie to brzmi jak: zaplac mi, a ja ci zdradze w jaki sposob mozesz podrozowac zamias pracowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
Czesio Ty draniu, myślałem ze ja pierwszy rozgryzlem oszusta i naciągacza a on przypisuję spryt Tobie i jeszcze wzywa nas do opuszczenia forum
Niby napisał jakąś książke a wali takie bledy, że az oczy razi...... te forum .....i te cytaty z 500błedami wyglądają jakby napisało 10letnie dziecko ........ bez urazy
MASAAAAKRA.
wyglada to jak akwizycja zwykla- daj mi kase a pokaze ci jak zarabiac w internecie.... podrózowac zamiast pracowac.
jestes ciekaw jak jest w Norwegii??? jak wszędzie--- zapierdalamy cały rok a później jedziemy na wakacje ;D z nieba pieniążki nie spadną, chyba że się znajdzie paru frajerów w necie, którzy wyślą Ci kasę na podróż, ale to jest oszustwo.
a Co Ty robisz w Londynie???? jedz na hawaje czy cos.
ucze sie od 10 lat polskiego i lzy mam w oczach jak czytam to co pisze nasz wspolny kolega...... jak tacy ludzie wydaja ksiazki to swiat schodzi na psy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
jaworro napisał:
[quote
Nie znasz - Nie oceniaj.

[/quote][/quote]

z takimi sloganami zrobisz furrore na fotce.pl ..zrob tylko jeszcze taka fotke z dziubkiem ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
Janusz- grabisz sobie, zaraz Ciebie tez wezwie do opuszczenia forum ;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz

Rozkreca sie dyskusja

I co z tego ze bledy robie - uwazasz sie za lepszego bo zapierdalasz caly rok na kogos....a pozniej jedziesz na wakacje...?
Chcesz wiedziec co robie w Londynie...? Z 4 lotnisk na okolo latam sobie tu i tam caly rok, a pozniej pracuje... troszke w innych proporcjach.

Powiedzialbym Ci wiecej, ale moja winda tak nisko nie zjezdza do poziomu ktory soba reprezentujesz.
ps, mam nadzieje ze sie doczytasz Panie MIODEK

sergiusz napisał:
Czesio Ty draniu, myślałem ze ja pierwszy rozgryzlem oszusta i naciągacza a on przypisuję spryt Tobie i jeszcze wzywa nas do opuszczenia forum
Niby napisał jakąś książke a wali takie bledy, że az oczy razi...... te forum .....i te cytaty z 500błedami wyglądają jakby napisało 10letnie dziecko ........ bez urazy
MASAAAAKRA.
wyglada to jak akwizycja zwykla- daj mi kase a pokaze ci jak zarabiac w internecie.... podrózowac zamiast pracowac.
jestes ciekaw jak jest w Norwegii??? jak wszędzie--- zapierdalamy cały rok a później jedziemy na wakacje ;D z nieba pieniążki nie spadną, chyba że się znajdzie paru frajerów w necie, którzy wyślą Ci kasę na podróż, ale to jest oszustwo.
a Co Ty robisz w Londynie???? jedz na hawaje czy cos.
ucze sie od 10 lat polskiego i lzy mam w oczach jak czytam to co pisze nasz wspolny kolega...... jak tacy ludzie wydaja ksiazki to swiat schodzi na psy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Ja nie mam nic do owijania, chcialem poruszyc dyskusje i jest.
Nie do konca na temat ale jest - dobre i to.
FAKTOZA - za kilka dni zaczne waszym jezykiem pisac i niebawem kurwami rzucac, moze wtedy mnie zaakceptujecie.
A pieniadze sie robi zawsze tam gdzie nie ma odnosnie binzesu Panie oczytany

Co do tego co ja robie moj MLM itd, mozesz wejsc na moja strone i sobie sprawdzic, profil jest otwarty.
Czy moze TY chcesz scharakteryzowac moja dzialalnosc - tak na pozeganie ... ?

Co ?
Poszperaj wiecej, daj znac
Zobaczymy czy jestes tak inteligentny jak Twoje wybrane imie CZESIO

jaworro napisał:
CZESIO !

Biorac pod uwage Twoj spryt i to ze pierwszy mnie rozgryzles ze jestem naciagaczem, to pewnie juz wsyzstko wiesz i przeskanowales siec

Wiele osob gada na nasPolakow, jacy to beznadziejni jestesmy itd, nie mieszkam w Norwegii i nie wiem jak zycie tam wyglada, zyje od 10 lat w Londynie, a te forum, to byla czysta ciekowsc tego jakich ludzi spotkam tutaj.

Najlepiej i najszybciej jest wskazac na kogos palcem i powiedziec to czy tamto - zwlaszcza jak sie samemu nie ma nic do powiedzenia.
Ocenianie innych jest jak ogladanie siebie w lustrze, wiec Czesio - jezeli cos Cie uwiera, napisz na priv, a jezeli nie masz nic do powiedzenia na temat podrozy, to opuisc forum weraz z kolezga Sergiuszem i bedzie super.

Temat to podroze albo praca - PROSTE.
Wypowiedz sie jezeli masz cos do powiedzenia. Masz problem z tytulem, napisz.
"Wole byc zarobiony robote niz wypioczety i bedzie diobrze"

Nie znasz - Nie oceniaj.

Eli1234 napisał:
Dzieki za literowke . Po 6 godzinach sleczenia nad ksiazkami wcale mnie ona nie zaskoczyla . No,ale chyba nie to jest glownym watkiem .

taa...nie jest to głównym wątkiem aczkolwiek temat nie jest wcale taki luźny...next step panie Jaworski...chcemy podróżować a nie pracować!!!!!

oki panie debeściak...problem to ja nie mam,raczej ty masz problem jak tu owinąć w bawełne twoje g. czyli cały ten MLM-ik i napisz wprost co chcesz sprzedać i że poszukujesz sieci dystrybutorów w NO...oki a nie pierdol o podróżach i kolacjach w Detroit...faktoza że NO to dziany kraj i rynek spory do ogarnięcia,więc wyłóż karty na stolik to czesio pomyśli któremu norkowi by to ożenił...jak na razie to lykke til..."wypioczywaj i sie miej diobrze"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
JANIN - no wlasnie - JANIN...brak slow.
To wszystko ... ?

Chciales zablyszczec i udalo Ci sie - tylko przed Sergiuszem, on to potrafi wyweszyc talent

Hah !

Janin napisał:
jaworro napisał:
[quote
Nie znasz - Nie oceniaj.

[/quote]

z takimi sloganami zrobisz furrore na fotce.pl ..zrob tylko jeszcze taka fotke z dziubkiem ..[/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
latasz dookola lotnisk w Londynie??nie wiedzialem ze sa polaczenia pomiedzy lotniskami, a co do pytania co z tego ze robisz bledy??? nie powinienes jak chcesz udawac osobe inteligentna i ze niby piszesz ksiazke..... poza tym ile ty masz lat??zeby walic takie buble??? wstyd i hanba!!!!!!!
a winda niech lepiej do mnie nie zjezdza Twoja,bo dostaniesz po mordzie i sie skonczy. wez nie zasmiecaj juz nam forum , tu sa lepsze tematy i ciekawsze. Milego latania pomiedzy 4 lotniskami w Londynie ;D p.s. nie mozesz obrazac ludzi bezkarnie Idioto, wiec ladnie przeproś osoby które obraziles i znikaj z tego forum. Wesolych Swiat i szczesliwego nowego roku i sukcesów w zdobywaniu klientów i podróżach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Tak, latam pomiedzy lotniskami w Londynie - bardzo dobrze to zrozumiale s Sergiusz - teraz jak powiekszysz sobie troszke promien to zpbaczysz ze nie mialem na mysli Londynu a Swiat.
Nie wiem co wy z ta ksiazka wszyscy wyskakujecie - gdybym nawet pisal, to jest temat zeby cala napisac z bledami - w koncu kazdy frajer moze ja napisac, to pewnie i mi sie uda z bledami

Sa i ciekawsze tematy i rzeczy do robienia Sergiusz niz przesiadywanie na forach lub wklejanie beznadziejnych zdjec......

Ciesze sie ze moglem Tobie zagospodarowac czas do tak pozna, byc moze jeszcze na jutro - moze cos jeszcze wymyslisz konstruktywnego i rzucisz czyms w moja strone takze dobrej nocki i zapraszam Ciebie i reszte doi jutrzejszej biesady a poiki co - milej TYRKI jutro Wam zycze....

sergiusz napisał:
latasz dookola lotnisk w Londynie??nie wiedzialem ze sa polaczenia pomiedzy lotniskami, a co do pytania co z tego ze robisz bledy??? nie powinienes jak chcesz udawac osobe inteligentna i ze niby piszesz ksiazke..... poza tym ile ty masz lat??zeby walic takie buble??? wstyd i hanba!!!!!!!
a winda niech lepiej do mnie nie zjezdza Twoja,bo dostaniesz po mordzie i sie skonczy. wez nie zasmiecaj juz nam forum , tu sa lepsze tematy i ciekawsze. Milego latania pomiedzy 4 lotniskami w Londynie ;D p.s. nie mozesz obrazac ludzi bezkarnie Idioto, wiec ladnie przeproś osoby które obraziles i znikaj z tego forum. Wesolych Swiat i szczesliwego nowego roku i sukcesów w zdobywaniu klientów i podróżach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok